Направи резервација

Skoda img

Вила Мина

Villa Mina rates with 4 stars which are justified considering the modern architecture, the vividness and the glamour of every luxuriously decorated room, adjusted to satisfy every need of our guests.

Веб страна

Препорачани тури

види повеќе

Try our new online check-in!

Pickup icon

Најбрзо изнајмување

Ние веќе го имаме подготвено вашиот договор
Save time

Заштедете време

На вашите претстојни изнајмувања
Rent exp

Нашето искуство

Над 15 години искуство
Worldwide

Најдобра услуга

Ние ве познаваме и услужуваме подобро